lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El presumpte assassí de set companys als EUA es declara innocent

Michael McDermott, enginyer de programes acusat de matar set companys de treball el passat dimarts a una localitat nord-americana, va quedar ahir detingut sense fiança després de declarar-se innocent davant el jutge. McDermott, de 42 anys, fou detingut a les oficines de l'empresa Edgewater Technology a Wakefield, al nord de la ciutat de Boston (Massachusetts), quan portava un fusell d'assalt AK-47, una escopeta i una pistola semiautomàtica.

Quatre dones i tres homes que treballaven en la consultoria d'Internet varen morir per ferides de bala. La fiscalia, segons la qual l'atacant va fer 37 trets amb el fusell semiautomàtic i d'altres amb l'escopeta, presentà en contra del sospitós set càrrecs d'assassinat. Un assistent de la fiscalia de districte, Tom O'Reilly, afirmà que aparentment l'atacant seleccionà les seves víctimes i no disparà a l'atzar, ja que «hi hagué poques o cap bala perduda». Per exemple, una de les víctimes s'havia amagat davall l'escriptori i, malgrat tot, rebé quatre tirs.

Poc se sap dels motius que pogué tenir McDermott "que temps enrere va ser electricista de submarins de la Marina de Guerra" per provocar la matança de què és acusat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris