muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Breus

• PERÚ

Fuga Montesinos El director d'una clínica privada de Veneçuela revelà ahir que Manuel Antonio Rodríguez Pérez, àlies de la mà dreta d'Alberto Fujimori, fugit del Perú, Vladimiro Montesinos, fou sotmès a cirurgia reconstructiva a la cara la setmana passada i abandonà les instal·lacions sense pagar el compte. «Fins avui no tenim cap més manera de confirmar la sospita que aqueixa personà s'identificà com a Manuel Antonio Rodríguez». REUTERS.

• GEÒRGIA

Segrest espanyols El president georgià, Eduard Xevardnadze, prepara una trobada amb el Consell d'Ancians de la vall del Pankisi per intentar aconseguir l'alliberament dels dos espanyols que es troben segrestats suposadament en aquesta regió, segons varen anunciar ahir fonts de la Presidència de Geòrgia, que no varen precisar la data en què tindrà lloc aquesta entrevista. «Esper que aquesta trobada tingui un resultat positiu i ajudi a resoldre la situació a la regió», va subratllar Xevardnadze. Els Ancians són al Caucas les persones més respectades tant de la regió com d'una localitat en qüestió, i encara avui dia són consultats per les autoritats de la zona.EP.

• IRLANDA

Ulster Nombrosos explosius varen ser descoberts a Kilmacow, comtat de Kilkenny (centre-sud d'Irlanda), i dos sospitosos varen ser detinguts durant una operació policíaca iniciada dilluns passat contra dissidents republicans oposats al procés de pau a Irlanda del Nord, va anunciar la Policia nord-irlandesa. Els sospitosos varen estar detinguts als comtats de Tipperary i de Kilkenny i és possible que s'estiguin a la presó durant 72 hores sense ser oficialment acusats en el marc de la llei antiterrorista irlandesa.EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris