muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Pep Guerrero imprimeix el seu estil a un nou i artístic Betlem

Per segon any consecutiu, el casal de can Marquès de Palma exhibeix al públic, a partir d'ahir, una proposta alternativa a les habituals en aquestes dates nadalenques. Es tracta d'un Betlem contemporani que, en aquesta edició, compta amb la petjada personalíssima del pintor mallorquí Pep Guerrero.

Aquesta novedosa representació del naixement, que es pot veure al casal fins el dia 7 de gener, s'integra de les tres peces bàsiques en la representació del naixement "Sant Josep, la Verge i l'infant" figures clàssiques de grans dimensions que Guerrero ha rescatat per aplicar-los un gran colorisme en els teixits. És, explicà l'artista, el seu habitual procés de creació, generalment basat en la reutilització dels objectes fent-los servir com a suport a noves creacions pictòriques.

Aquest serà el darrer Nadal que el can Marquès, ubicat al carrer Zanglada de Palma, romangui parcialment tancat al públic. Segons la seva propietària, es preveu que un cop obtinguda la llicència i enllestides les obres de restauració, el casal obre les portes el febrer per oferir, tant al turista com a resident illenc, una mirada envers la intimitat de les llars de l'alta burgesia mallorquina. Com a tret peculiar, el casal afegirà al seu mobiliari tradicional exposicions temporals d'art contemporani, començant amb una d'Eduardo López.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris