nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Breus

• UNIÓ EUROPEA

Tipus interès El Consell de Governadors del BCE manté sense variació els tipus d'interès en el 4'75 per cent. Quant a les principals operacions de refinançament, la facilitat marginal de crèdit i la facilitat marginal de dipòsit, l'òrgan de govern del BCE també les deixà en el 5'75 i el 3'75 per cent, respectivament. La decisió de l'autoritat econòmica europea, esperada per analistes i mercats, a penes ha repercutit sobre l'euro, que es mantingué estable.E.P.

• REGNE UNIT

Assassinat La Policia de Londres va detenir ahir al sud de la capital britànica onze adolescents presumptament implicats en l'assassinat el novembre passat del nin nigerià Damilola Taylor, segons informà Scotland Yard. Al terme de l'operació, en la qual participaren dos centenars d'agents en els darrers quinze dies, foren arrestats onze al·lots d'una mateixa banda. Tenen entre 12 i 16 anys, i vuit són negres.E.P.

• PRÒXIM ORIENT

Arafat-Ben Ami El ministre d'Afers Estrangers d'Israel, Shlomo Ben Ami, es reuní ahir a Gaza amb el líder palestí, Iasser Arafat, a qui proposà que la setmana pròxima ambdues parts duguin a terme una primera ronda de converses al Caire, segons informà la televisió pública israeliana. DdB.

• EUA

Fusió La Comissió Federal de Comerç aprovà ahir per unanimitat la fusió d'America Online, la major proveïdora mundial d'accés a internet, i del conglomerat de mitjans Time Warner en una transacció de més de 120.000 milions de dòlars. Els cinc membres de la comissió aprovaren la formació de la nova companyia, que comprendrà els serveis d'internet i una gran diversitat de negocis en revistes, llibres, televisió, cine, ràdio, etc. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris