muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Breus

• REGNE UNIT

Nigerià assassinat La Policia de Londres mostrà ahir un vídeo amb les imatges dels darrers moments del nin de 10 anys nigerià Damilola Taylor abans de morir en mans d'un grup d'adolescents fa una setmana a Londres. Els detectius encarregats del cas emeteren les imatges en un encontre amb la premsa, a la vegada que demanaren la col·laboració ciutadana per detenir els responsables del delicte.EP.

• DOMINICANA

Naufraga lleonès L'empresari espanyol establert a la República Dominicana Roberto Fuentes García es troba desparegut en aigües del Carib des del divendres. Diumenge encara disposava d'aigua i queviures suficents. Segons una primera versió, la llanxa de l'empresari lleonès natural de Prau de la Guzpeña, en la qual es trobava de travessia juntament amb dos acompanyants més dominicans, patí un problema en els motors, que deixà l'embarcació a la deriva. EP.

• GEÒRGIA

Segrest espanyols Geòrgia confià ahir en l'alliberament «sense complicacions» dels dos espanyols segrestrats la setmana passada, però milícies populars fartes de delinqüents a la frontera amb Txetxènia amenaçaren amb prendre's la justícia de la seva mà. El president georgià, Eduard Shevardnadze, anuncià que els empresaris, Antonio Tremiño i Francisco Rodríguez, «són vius i estalvis».EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris