cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Breus

• UGANDA

Ebola Metges, personal sanitari i especialistes internacionals tractaven ahir de contenir l'epidèmia de febre d'ebola que ha causat ja 37 morts al nord d'Uganda, i l'aparició d'altres deu nous casos les darreres 24 hores. Dilluns a la nit, sis malalts varen ser ingressats en l'hospital de Lachor, situat en els voltants de la ciutat de Gulu (a 300 km de Kampala).E.P.

• KOSOVO

Ràdio La Força Multinacional de Pau per a Kosovo (KFOR) va tancar dilluns a la nit una emissora de ràdio d'Orahovac, per la divulgació de «notícies equívoques que sembraven desconcert en la població», assenyalà un portaveu de les tropes alemanyes. Varen ser detinguts sis soldats iugoslaus que treballaven a l'emissora, juntament amb quaranta civils més que eren a les instal·lacions en el moment que els soldats de la KFOR entraren a les dependències. E.P.

• UE

Nuclear La Comissió Europea reconegué ahir que la Unió Europea no té normes comunitàries sobre seguretat de les centrals nuclears per imposar als països candidats, i per això no pot atendre de moment les reclamacions d'Àustria sobre la central de Temelin a la República Txeca. «No hi podem intervenir perquè no tenim base jurídica per aplicar», explicà el portaveu d'Ampliació, Jean Christophe Filori.E.P.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris