algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Pep Canyelles mostra a Felanitx una sèrie feta de ferro i miralls

C.C. Palma.
El ferro ha estat sempre el material en què s'han expressat les inquietuds artístiques del palmessà Pep Canyelles. A ell, amb els anys, s'han anat incorporant acers, aluminis, fustes i pintures sintètiques que, sense treure-li protagonisme, han contribuït a l'evolució d'un treball escultòric que compta ja els seus trenta anys.

La darrera de les incorporacions a aquesta gamma de materials són els miralls, que es combinen amb el ferro en la darrera sèrie presentada per l'autor al Centre Cultural de Felanitx. És el mirall com a voluntat d'obertura: «El que abans era hermètic es torna penetrable, i utilitzant la metàfora, Canyelles associa aquest vidre reflectant a l'illa, referent inevitable per als qui vivim envoltats de mar», segons indica a la presentació del catàleg Maria Magdalena Brotons.

La mostra, que va ser inaugurada ahir a Felanitx i que romandrà oberta fins el dia 29, evidencia aquest referent i un bon component d'introspecció a través de peces tan simbòliques com «Illa mirant intensament cap a dintre», «Trilogia de l'ànsia» o «Insectes imaginaris al meu país, espècies d'origen desconegut», realitzades en els darrers dos anys.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris