cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

L'oposició sèrbia amenaça amb noves manifestacions

Un dels líders de l'Oposició Democràtica de Sèrbia (DOS) amenaçà ahir amb cridar de nou la població a manifestar-se en els carrers si els partits propers a l'expresident Slobodan Milosevic continuen amb el seu bloqueig a les negociacions polítiques que s'estan duent a terme, segons l'agència Beta.

Zarko Korac acusà el Partit Socialista de Sèrbia (SPS), al qual pertany Milosevic, i a l'Esquerra Iugoslava (JUL, de Mira Markovic, dona de Milosevic) d'oposar-se a la formació dels nous governs serbi i federal. Korac declarà que la DOS faria una crida pròximament a la població a manifestar-se en els carrers per confirmar definitivament el que Milosevic i les direccions de l'SPS i la JUL «aparentment no comprenen: el seu temps ha acabat».

Afirmà que Milosevic ha estat «molt actiu en el plànol polític, continuant sense descans les seves consultes amb els responsables dels partits polítics de l'antic règim». Les quatre principals formacions polítiques sèrbies, la DOS, l'SPS, el Partit Radical Serbi i el Moviment Serbi de Renovació acordaren dilluns passat la dissolució del Parlament serbi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris