cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Palma acull aquarel·listes de tot l'Estat en el seu VII congrés

El Cercle de Belles Arts acull des d'avui i fins diumenge la setena edició del Simposi Nacional d'Aquarel·la, que preveu reunir uns dos-cents congressistes.

L'esdeveniment, que se celebra per primer cop a Palma, consistirà en una exposició al Casal Balaguer, tertúlies diverses i excursions per tal d'apropar els artistes a alguns dels paratges més emblemàtics de l'Illa. Espais com ara el de la badia d'Alcúdia i Pollença, Sóller o Valldemossa són els escollits perquè aquests puguin plasmar en els seus llenços les millors perspectives.

Pel que fa a l'exposició, en ella s'hi mostren una vintena d'obres d'alguns dels més coneguts artistes espanyols d'arreu de l'Estat. Obres de Rafael Requena, José Ramón del Rio, Ana Azorín, Jesús Proaño Simón, José F. Rams Lluch, entre molts altres, tenen cabuda en aquesta exposició diversa que mostra des d'escenes urbanes a paisatges o motius costumistes.

L'organització d'aquesta trobada, en la qual també hi ha alguns convidats d'Itàlia i França, ha anat a càrrec de Miquel Galcerán Navarro. En el decurs de la presentació realitzada ahir Galcerán destacà les dificultats de la tècnica pictòrica de l'aquarel·la, una de les més antigues, segons afirmà.

La convocatòria del Simposi a Palma ha aconseguit superar notablement l'afluència de congressistes respecte d'altres edicions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris