nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Breus

• XILE

Suport El president xilè, Ricardo Lagos, té un ampli suport popular tot i l'alta desocupació nacional i un escàndol de remuneracions abusives que van beneficiar treballadors governamentals. Aquestes dades s'han derivat d'una enquesta d'opinió difosa ahir pel diari Últimas Noticias de Santiago, en la qual s'estableix que un 63'3% dels consultats creu que la gestió del mandatari en els seus set primers mesos en el poder és bona.E.P.

• EUA

Hillary Educadament, però amb fermesa i determinació, la primera dama dels Estats Units, Hillary Clinton, es distancià ahir públicament del seu home, Bill, respecte de la critica que Washington permeté d'Israel a l'ONU. «Crec que la resolució és inadequada, esbiaixada, poc equilibrada i molt desafortunada i Estats Units hauria d'haver-la vetat», afirmà Hillary durant el segon debat televisat amb el contrincant republicà Rick Lazio pel càrrec de senador per Nova York.E.P.

• BÈLGICA

Extrema dreta El partit flamenc d'extrema dreta Vlaams Blok (Bloc Flamenc) assolí el 33 per cent dels vots ahir a Ambers (nord de Bèlgica) durant les eleccions municipals, davant el 28'0 per cent en la precedent elecció de 1994, segons xifres oficials transmeses per la cadena de televisió VRT. El Bloc Flamenc guanya així tres escons en el Consell comunal de la ciutat portuària, i elevà el seu nombre de 18 a 21, d'un total de 55.E.P.

• COLÒMBIA

Viatge El president electe de Mèxic, Vicente Fox, viatjà cap a Bogotà, Colòmbia, per entrevistar-se amb el mandatari d'quell país Andrés Pastrana, en una gira que el portarà després a Xile, per segona ocasió.AFP.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris