cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Un grup de l'oposició denunciarà Milosevic per frau amb proves de pes

El grup d'economistes independents G-17 va anunciar ahir durant una roda de premsa mantinguda a Belgrad que interposarà una demanda contra el president iugoslau, Slobodan Milosevic, basant-se en el testimoni de certs treballadors de l'Institut Federal d'Estadística en relació amb els resultats de les eleccions presidencials del 24 de setembre.

Segons el G-17, Milosevic és sospitós «d'ordenar la falsificació dels resultats», juntament amb els membres de la Comissió Electoral Federal (CEF), segons va anunciar el coordinador del grup, Mladjan Dinkic.

El coordinador confirmà que el G-17 té «proves consistents» del delicte comès pel president iugoslau, gràcies a la col·laboració de certes persones que treballen a l'Institut Federal d'Estadística, encarregat de comunicar els resultats oficials a la CEF.

Les sospites apunten que el G-17 té un disquet amb els resultats reals de les eleccions de fa una setmana i mitja. Aquest material el podria haver aconseguit accidentalment o amb la col·laboració de qualcú.

Per la seva part, el règim de Milosevic va advertir que prendrà mesures contra l'opisició si aquesta no accepta els resultats que fixen una segona volta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris