cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Al Gore supera de poc George Bush després de la convenció demòcrata

El candidat demòcrata a la Presidència dels Estats Units, Al Gore, avantatja lleugerament el republicà, George W. Bush, després de la convenció del Partit Demòcrata, conclosa dijous, segons un sondeig divulgat ahir per la cadena de televisió NBC.El 46 per cent de les 506 persones entrevistades preferiren Gore, davant un 43 per cent per a Bush. La cadena adverteix que l'enquesta es va fer la nit de dijous, després d'acabar la Convenció demòcrata, fet que podria afavorir Gore.

«Els dos candidats estan virtualment empatats», assenyalà l'NBC. Fins ara, tots els sondeigs d'intenció de vot havien atorgat un net avantatge a Bush, que oscil·lava al voltant dels 10 punts. Mentrestant, Al Gore, «reinventat» a Los Angeles, comença ara a viure l'hora de la veritat d'una campanya en la qual no ha d'oblidar-se que els més liberals del seu partit encara tenen dubtes sobre ell.

Gore deixa Los Angeles convertit en un nou home, enardit per l'entusiasme dels seus seguidors i amb una forta base de suport financer procedent de la indústria de l'espectacle. En el seu discurs com a candidat demòcrata no pogué estendre més braços en la recerca de tots i cadascun dels vots, véngui d'on véngui.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris