cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Breus

• ORIENT PRÒXIM

Barak i Mubarak El primer ministre israelià, Ehud Barak, tornà a Israel procedent d'Egipte, on ahir s'entrevistà amb el president d'aquest país, Hosni Mubarak. A l'avió en el qual tornà a Israel des de la ciutat egípcia d'Alexandria, on tingué lloc la reunió amb Mubarak, Barak digué a la premsa israeliana que les pròximes setmanes es veurà si existeix la possibilitat de reprendre les negociacions amb els palestins.AFP.

• NIGÈRIA

Segrest a la Shell Entre els 165 treballadors de l'empresa petroliera angloholandesa Shell que varen ser presos com a ostatges per un grup de joves a les instal·lacions petrolieres situades al sud de Nigèria hi ha set americans, segons va indicar dimecres a la nit el Departament d'Estat a Washington. Un total de 21 estrangers varen ser capturats, segons va indicar un portaveu, i precisà que la companyia dels Estats Units Mallard Bay feia feina en les dues perforacions subcontractada per Shell.EP.

• BRASIL

Pluges mortals Les intenses pluges que castigaven els darrers dies el nord-est brasiler provocaren unes 56 víctimes mortals i deixaren més de 100.000 persones sense llar, segons les darreres xifres dels departaments de Defensa Civil divulgades ahir dimecres. En onze municipis de l'estat de Pernambuc, es va decretar l'estat d'emergència i calamitat. En total, 27 persones varen morir i més de 50.000 varen quedar sense casa, segons informen els balanços provisionals.EP.

Segrest indígena La comunitat d'indis caiapós de la reserva Terra do Baú, situada prop de la ciutat d'Altamira (estat de Pará, nord del Brasil), que manté segrestats 16 pescadors des de divendres passat, n'alliberà dimecres un, però amenaçà de cremar vius la resta. Els indis caiapós demanen la demarcació de les seves terres a canvi de l'alliberament dels ostatges i amenacen de cremar-los vius si la negociació amb el Govern no prospera.EP.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris