cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Els republicans comencen la convenció comparant escàndols de Clinton amb mèrits de Bush

Els republicans aprofitaren la primera jornada de la seva convenció per ressuscitar les referències a la falta de caràcter del president nord-americà, el demòcrata Bill Clinton, pels escàndols que l'han esquitxat durant els seus quasi vuit anys a la Casa Blanca.

Laura Bush, l'esposa del candidat presidencial republicà, George W. Bush, va ser l'encarregada de recordar que el seu marit és un home de principis que no ha canviat amb les enquestes i que ocuparà la Casa Blanca «amb honor i credibilitat».

En clara al·lusió als escàndols que han perseguit Clinton, Laura Bush assenyalà que el seu marit continua defensant els mateixos valors que representava quan el 1978 perdé la seva primera elecció a un escó al Congrés dels EUA per Texas.

Sense esmentar Clinton, destacà que en la campanya electoral molts de pares s'acosten amb fotos dels seus fills dient: «George, compt amb tu. Vull que el meu fill o filla respecti el president dels Estats Units».

Assegut amb la seva dona Barbara en una de les tribunes, l'expresident George Bush advertí anteriorment que està disposat a no oblidar-se de criticar Clinton si l'actual president fa cap comentari crític contra el seu fill.

Encara que Clinton romandrà en un segon pla durant aquesta setmana sense quasi activitats públiques, divendres passat va dir que George W. Bush és bàsicament el fill d'un home ric que mentre el seu pare era president estava tractant de diferenciar els dos partits.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris