cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

La Conselleria de Vadell afronta una nova etapa amb Joana Maria Palou

La titular del departament valora amb prudència la gestió feta

61964

Segons Vadell, s'intensificarà l'impuls al pla de joventut.

A partir d'avui, la Conselleria de Cultura del Consell de Mallorca compta amb la historiadora Joana Maria Palou com a nova titular del càrrec de coordinació. Serà, anuncià la consellera Maria Antònia Vadell, una presència molt important per afrontar noves programacions, com també per les tasques que s'hauran d'acarar prest amb la transferència de competències en matèria de Cultura del Govern balear al CIM.

Segons informà Vadell a Diari de Balears, l'activitat es preveu en l'etapa que ara s'iniciarà més prolífica que en el darrer any de gestió. Així, la Conselleria valorà amb prudència la tasca duita a terme al llarg d'aquest any, «que no ha estat fàcil: en començar la legislatura, hi hagué un equip de conseller i coordinadora que començaren a fer feina en projectes donant continuïtat als pressuposts elaborats per l'anterior equip de govern, complint compromisos anteriors que feren difícil envestir coses noves».

«Això "indicà Vadell" ha marcat la situació. S'ha fet feina en iniciatives pendents, cosa que exclou que hi hagi hagut una activitat frenètica dins de l'àrea de Cultura». La incorporació de la que fins ara ha estat subdirectora del Museu de Mallorca, la historiadora Joana Maria Palou al càrrec, permetrà afrontar amb major seguretat properes iniciatives, com són les derivades de la transferència de gestió dels museus i les biblioteques de titularitat pública: d'una banda, el Museu de Mallorca i la seva secció etnològica de Muro; de l'altra, la futura biblioteca de Can Sales, projecte de gran envergadura que encara ha d'engegar les tasques de construcció.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris