algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Breus

• Alemanya

Una explosió causa tres morts Una explosió ocorreguda ahir, dilluns, que segons sembla va ser provocada per una fuita de gas, en un hotel de Thedinghausen (nord d'Alemanya) va provocar la mort de tres persones, segons va informar la Policia Local del lloc. Després de rescatar el tercer cadàver, les autoritats varen informar que s'havia donat per acabada la recerca de víctimes entre els enderrocs de l'edifici, que tenia catorze habitacions. La primera de les víctimes mortals, un home de 63 anys l'esposa del qual resultà greument ferida, va ser localitzada aquest matí, mentre que els altres dos cadàvers es trobaren ja al capvespre. Segons les primeres informacions, els darrers dos morts són un home de 71 anys i la seva esposa, de 65, procedents de la regió de Westfalia. AFP.

• Unió Europea

Creix la producció industrial La producció industrial de la zona euro va créixer un 0'8 per cent el maig respecte al mes precedent i un 7'2 per cent en relació amb el mateix període de 1999, segons les xifres publicades avui per l'Oficina d'Estadístiques de la Unió Europea (Eurostat). En el conjunt de la UE, la producció industrial s'ha incrementat un 1 per cent en relació amb l'abril i un 6'6 per cent respecte al maig de l'any passat.EP.

Pèrdues d'Eurotunnel La companyia Eurotunnel ha registrat pèrdues per 729 milions francs (uns 18.200 milions de pessetes) el primer semestre de l'any, enfront dels beneficis de 557 milions de francs (gairebé 14.000 milions de pessetes) en el mateix període de 1999, segons va indicar ahir la companyia en un comunicat. El grup va registrar en els sis primers mesos de l'any un increment del 10 per cent del seu resultat d'explotació, fins a aconseguir els 1.063 milions de francs (uns 26.500 milions de pessetes), davant dels 900 milions de francs (22.500 milions de pessetes) el 1999. EP.

• Txetxènia

Deu soldats russos i rebels morts Una desena de soldats russos i un combatent independentista varen morir durant la nit de dilluns en els enfrontaments registrats en tres barris de Grozni, segons va indicar un portaveu txetxè, Movladi Udúgov. Els combatents txetxens varen atacar posicions russes en els barris del nord-oest (Staropromyslovski) i del sud (Chernoretchie i Kirova), va precisar aquest portaveu, que va afegir que els combats d'aquesta nit en les gorges d'Argun, al sud de Txetxènia, han causat deu morts en la part russa i un en les seves files.EP.

• Estats Units

Espies japonesos L'Oficina Federal d'Investigacions (FBI) dels Estats Units ha sol·licitat sense èxit a John Young, un nord-americà fanàtic dels serveis secrets, que retiràs del seu lloc a internet una llista d'espies japonesos, va destacar l'internauta en la seva pàgina. Uns 400 noms d'espies suposadament japonesos han estat enviats el 16 de juliol per una persona a qui John Young està agraït i identifica amb les inicials SR.EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris