muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

El castell de Bellver celebrarà al llarg de dos mesos el seu setè centenari

La restauració de la torre de l'Homenatge s'iniciarà en dies propers

96408

El castell de Bellver s'engalanarà per tan assenyalada ocasió.

Amb motiu del 700è aniversari de la subsistència del castell de Bellver, per celebrar l'esdeveniment, la Regidoria de Cultura de Palma posarà a l'abast del públic un ventall d'activitats que tindran lloc a partir del 2 de setembre d'enguany, després de concloure's la temporada de concerts d'estiu que es realitzen al pati del castell.

L'obertura d'aquests actes es farà amb un concert de música medieval i espectacle de trobadors, seguit d'un cicle de quatre conferències sobre temes corresponents amb la construcció, arquitectura i història del castell. Continuarà amb una exposició d'elements històrics, fotografies, documents i tot el que sigui d'interès en relació amb el castell, que s'esdevindrà a Can Bordils.

El contingut històric serà recollit a una nova guia del Museu d'Història de la ciutat i del castell de Bellver. Per últim, es preveu la creació d'una maqueta interactiva, amb la finalitat de resumir la visita al museu. Aquesta maqueta inclourà els edificis històrics (universitat i escoles públiques, museus i biblioteques i instal·lacions esportives) i jaciments arqueològics més importants; els nuclis urbans actuals del terme municipal; accidents geogràfics; polígons industrials; centrals elèctriques i de gas, pous d'abastiment, potabilitzadora i recollida de fems; i sobre l'actual ciutat, la sobreposició de les ciutats romana, islàmica i medieval.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris