algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Breus

TXETXÈNIA

•Contradiccions Els independentistes txetxens atacaren ahir diversos destacaments russos en nombroses localitats al sud de Grozni i causaren la mort a 28 soldats russos, anuncià un alt responsable rebel txetxè, Movladi Udugov. Això no obstant, fonts militars russes a Grozni i Gudermés, segona ciutat de Txetxènia, indicaren que no hi ha hagut cap enfrontament en les darreres 24 hores.E.P.

ZIMBABWE

•Ocupació Els grangers blancs de Zimbabwe començaren a prendre ahir les seves precaucions després de l'inici de la redistribució de terres i l'anunci d'un nou gabinet governamental marcat per la partida de nombrosos companys de lluita del president, Robert Mugabe, cosa que podria desencadenar una nova onada d'ocupacions de les seves granges. El cap dels excombatents de la guerra de la independència (del Regne Unit), Chenjerai Hitler Hunzvi, està marcant cada vegada més la seva diferència amb el Govern, ja que critica públicament el nou gabinet.E.P.

LÍBAN

•Cascs blaus El ministre israelià d'Afers Estrangers, David Levy, declarà ahir a Jerusalem que espera el desplegament de cascs blaus del costat libanès de la frontera amb Israel «els pròxims dies». «La nostra acció ha donat els seus fruits i es pot esperar un desplegament de cascs blaus de la Força Interina de les Nacions Unides (Finul) i de l'Exèrcit libanès els pròxims dies», indicà la mateixa font. «Si es produeix (el desplegament), s'obrirà una nova era basada en la responsabilitat mútua» entre Israel i el Líban, afegí.E.P.

SÍRIA

•Discurs El nou president sirià, Bachar al-Assad, pronunciarà avui un discurs davant el Parlament, després de prestar jurament. El discurs, el primer que pronuncia Bachar al-Assad com a cap d'Estat, se centrarà en «qüestions de política interior, àrab i estrangera». Serà pronunciat després de prestar jurament, acte que marcarà el començament del seu mandat de set anys.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris