algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Les tonalitats ocres de Jesús Barranco duen la tardor a la sala manacorina Quàsars

C.C. Palma.
Fins a finals d'aquest mes, la sala d'art manacorina Quàsars exhibeix al públic una selecció d'obra recent del jove pintor malagueny Jesús Barranco. Tonalitats ocres són predominants en un conjunt paisatgístic de gran capacitat evocativa.

Coquetejant amb l'abstracció, Barranco aconsegueix en els llenços una depurada pintura en què «la llum dissol la matèria, fa reverberar de nou l'atmosfera i reprodueix la inigualable calima del sud», segons apunta al catàleg de la mostra eñlcrític d'art Jesús Lázaro.

La mostra, en què es palesa un interès pel paisatge com a «excusa per fer pintura, més que no pas objectivitat o figurativisme», s'integra d'olis sobre taula que permetran al públic mallorquí un primer contacte amb el treball d'aquest artista d'Antequera que ostenta al seu currículum un llarg llistat d'exposicions individuals arreu d'Andalusia i de la geografia espanyola, a més de nombrosos guardons estatals d'ençà del 1990. L'exposició es pot visitar a la galeria en horari comercial de dilluns a divendres, i d'11 a 13 hores en dissabte, fins el dia 22 d'aquest mes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris