cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Breus

• GUATEMALA

Executats Dos segrestadors varen ser executats ahir a Guatemala, país on altres 27 persones condemnades a pena de mort esperen el seu torn per rebre una injecció letal. El comerciant Luis Amílcar Cetín Pérez i l'agricultor Tomás Cerrate Hernández, executats ahir, havien estat condemnats a la pena capital pel segrest i posterior assassinat d'Isabel Bonifasi de Botrán, la família de la qual és propietària de la major productora de begudes alcohòliques de Guatemala.E.P.

• ITÀLIA

Assassines La religiosa italiana Maria Laura Mainetti, el cadàver de la qual aparegué brutalment apunyalat en els voltants del seu convent, va ser assassinada per tres al·lotes adolescents que només volien divertir-s'hi, revelaren fonts properes a la investigació. Les menors, dues de 17 anys i una de 16, varen ser detingudes la matinada d'ahir sota l'acusació de l'homicidi voluntari de la superiora de l'Institut de la Immaculada de Chiavenna, ocorregut el passat 7 de juny en un parc proper a l'edifici de les religioses.E.P.

• TIMOR

ONU L'administrador de l'ONU al Timor Oriental, Sergio Viera de Mello, demanà ahir a Indonèsia que desarmi immediatament les milícies i les expulsi dels camps de refugiats del Timor Oriental. Vieira assenyalà que l'Exèrcit indonesi havia ja pres mesures contra els milicians que continuen terroritzant els refugiats en els camps per impedir-los tornar a la part oriental de l'illa. A més, precisà que l'Exèrcit havia detingut milicians, els havia impedit entrenar-se i confiscat les seves armes.E.P.

• FIJI

Advertència El líder de l'intent de cop d'Estat a Fiji, George Speight, advertí ahir els militars contra la intenció d'establir un cordó de seguretat entorn del Parlament, apuntant que aquesta iniciativa posaria en perill la vida dels ostatges. Speight apuntà a la premsa que aquest bloqueig, que ha començat a posar-se en marxa, provocaria la ira dels homes.AFP.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris