nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

La Policia cerca un home per l'incendi de l'alberg

La Policia australiana confirmà ahir que cerca un home que sortí de l'alberg de Childers poc abans que el foc acabàs amb la vida de quinze «motxilers». «Nosaltres creiem que ell que té a veure amb l'incendi», afirmà el portaveu policíac Ken Benjamin. La Policia ha distribuït la foto del recol·lector de fruites Robert Paul Long, 37, el qual visqué a Childers durant tres mesos.

El portaveu afirmà també que encara és prest per especular sobre les causes de l'incendi. «Primer entraran alguns dels meus experts i filmaran tot el que trobin i llavors examinaran el lloc. Quan finalitzin, l'equip d'identificació de víctimes entrarà en acció», explicà Benjamin. Les tasques de la Policia s'han vist dificultades des del principi a causa de l'estat en el qual quedà l'edifici.

Mentrestant, la darrera revisió oferida ahir per la Policia parla de set britànics morts, tres holandesos i altres tants australians, un sudcoreà i un altre de japonès.

A més, encara romanen tres persones desaparegudes, tots ells naturals del país, entre les runes del que fou un alberg per a «motxilers», en el qual intercanviaven allotjament i menjar per treball en la recollida de fruites.

L'inspector de la policia Phil Wardrope declarà a la premsa que la identificació de les víctimes «pot suposar diversos dies o setmanes i depenen de les dades i enregistraments que trobem». Els cossos es troben carbonitzats i ja han estat traslladats a les dependències dels forenses de la Policia per al seu examen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris