algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

Miquel Pujadó repassa a través d'un diccionari la vida de la cançó catalana

C.C. Palma.
Més de vint anys de contacte directe amb el món de la cançó catalana són els que avalen Miquel Pujadó, autor del Diccionari de la cançó. Dels Setze Jutges al Rock en català que acaba de publicar el segell barceloní Enciclopèdia Catalana.

El volum, editat en la col·lecció Diccionaris de l'Enciclopèdia, reuneix més de 750 veus referents a noms de cantants i grups de tots els estils, amb la seva discografia comentada amb deteniment i esperit crític.

Llibre de referència que fa una gran aportació documental i apassionarà totes les generacions aficionades a la cançó en català, l'obra es completa amb una història detallada de la cançó des dels anys cinquanta fins al 2000, i amb un inventari molt complet dels poetes i poemes catalans que han estat musicats i interpretats, així com la indicació del disc en què es pot trobar cada poema.

Teòric de la cançó com a mitjà d'expressió i comunicació, Pujadó ha enregistrat també tretze CD cp, a cantant i ha participat com autor, adaptador i traductor en molts altres discos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris