algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Els familiars de Miami d'Elián demanen una entrevista amb el pare

Els familiars a Miami del nin cubà, Elián González, reiteraren ahir que estan disposats a reunir-se amb el pare del menor en un «lloc neutral» al sud de Florida, sense la intervenció de funcionaris de Cuba ni dels Estats Units.

L'oncle avi del nin, Lázaro González, envià una carta a Paulina Keinberg, una de les psiquiatres del govern nord-americà que es reuní dilluns amb ell, en què sol·licita una trobada amb Juan Miguel González, pare del menor. «Els psiquiatres indicaren que consideraven important que es dugués a terme una reunió entre membres de la família. Lázaro González du molt de temps demanant aquesta reunió, sempre ha indicat que això s'ha de resoldre en família», va dir ahir l'advocat Manny Díaz.

Díaz, en una conferència de premsa, divulgà el contingut de la missiva en què es ressalta la importància que la reunió s'efectuï només amb membres de la família «sense la intervenció de cap funcionari de cap país i que no estiguin presents els advocats ni la premsa».

Els familiars suggereixen com a «lloc neutral» la residència de la monja dominica Jeanne O'Laughlin, presidenta de la Universitat Barry, on se celebrà una trobada amb les padrines del nin el gener.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris