cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Breus

• GRÈCIA

Guanya el Pasok El primer ministre grec, Costas Simitis, va proclamar la victòria del Partit Socialista (Pasok) a les eleccions legislatives celebrades diumenge, en unes breus declaracions en el centre de premsa electoral. «Aquesta dura batalla electoral ens ha donat una important victòria política», va declarar Simitis. «La importància d'aquesta victòria és molt més gran del que mostren les xifres», afegí. És «una garantia de la voluntat de tot el poble grec de lluitar per una Grècia poderosa, en condicions d'igualtat amb els seus socis europeus, per una societat de justícia i solidaritat».E.P.

• EUA

Elián El Govern dels Estats Units indicà ahir que es disposa a donar instruccions als familiars d'Elián a Miami perquè entreguin el nin nàufrag al seu pare en «un lloc neutral». «Ens agradaria aconseguir que la transferència es desenvolupi en un lloc neutral», va dir Holder en declaracions al canal de televisió CBS. Holder indicà que el Servei d'Immigració i Naturalització (SIN) enviàs instruccions per a l'entrega del menor tan aviat com rebi les recomanacions dels experts que devien entrevistar-se amb els familiars a Miami.E.P.

• BOLÍVIA

Protestes Uns deu mil camperols, armats de pals i matxets, ocuparen ahir la plaça d'armes de la ciutat central de Cochabamba, en una manifestació de protesta per la política de La Paz que el Govern bolivià qualificà de «subversiva». Els camperols marxaren des de la localitat de Quillacollo i recorregueren devers 13 quilòmetres.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris