algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Breus

• IRLANDA DEL NORD

Denúncia Un representant del partit republicà nord-irlandès Sinn Fein denuncià ahir una campanya d'assetjament contra la comunitat catòlica nacionalista per part de la Policia i els militars britànics a Irlanda del Nord. En el parlament londinenc, Bairbre De Brun, que ocupava una de les dues carteres del Sinn Fein en el suspès Govern autònom d'Irlanda del Nord, explicà que la raó d'aquesta campanya es remunta a l'origen de la Policia nord-irlandesa (RUC) que, segons digué, «fou una força paramilitar policíaca per mantenir sota control la població nacionalista».AGÈNCIES.

• FRANÇA

Còrsega El primer ministre francès, Lionel Jospin, assegurà ahir que «no és possible un referèndum a Còrsega en aquests moments», després de les cinc hores de reunió que mantingué amb els portaveus parlamentaris corsos per debatre la situació actual i el futur de Còrsega. Jospin proposà als diputats que formin un grup únic de discussió al costat dels representants del Govern que assistiren a la reunió i anuncià un pròxim encontre.E.P.

• PERÚ

Frau Una majoria de peruans creu que el Govern del president Alberto Fujimori recorrerà al frau per guanyar el proper diumenge en primera ronda les eleccions generals, segons les enquestes revelades ahir. Un dels responsables de les enquestes, Torrado, indicà que el 52% dels entrevistats considera que el Govern incorrerà en un frau electoral perquè Fujimori gaudeixi d'un tercer manament de cinc anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris