algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El Dresdner anuncià la ruptura del procés de fusió amb Deutsche Bank

Existeixen diferències substancials pel que fa a l'estratègia sobre la banca d'inversió

El Dresdner Bank anuncià ahir la ruptura del procés de fusió entre iguals amb el Deutsche Bank per diferències infranquejables sobre l'estratègia comuna sobre un dels sectors més rendibles, la banca d'inversió. En un comunicat que sorprengué fins i tot alguns dels membres del seu consell d'administració, el Dresdner acusava el Deutsche d'haver «exigit la venda total o parcial del Dresdner Kleinwort Benson» i de «no estar disposat a acceptar propostes constructives pel procés d'integració de la banca d'inversió». En aquestes condicions, «una fusió no pot estar en l'interès dels accionistes, clients i treballadors del Dresdner Bank», deia el comunicat divulgat a primeres hores de l'horabaixa d'ahir.

El president del Deutsche Bank, Rolf E. Breuer, declarava que havia rebut ahir al mig dia la notificació del Dresdner sobre la ruptura de les negociacions per a l'aliança i que aquestes, definitivament no seran represes. Breuer deplorà aquesta decisió i admeté que es produí per divergències entre ambdues entitats sobre el futur del Dresdner Kleinwort Benson, una filial que tornà a qualificar de «joia» entre les subsidiàries dels dos bancs, però que estava disposat a vendre o fragmentar, malgrat haver-ho negat inicialment.

Explicà que la intenció del Deutsche Bank era vendre totalment o parcialment el Kleinwort Benson o integrar-lo en el banc resultant de l'aliança, però que el Dresdner rebutjà ambdues opcions, el que no permetia garantir la generació de més valor pels accionistes del Deutsche.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris