algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Breus

• COLÒMBIA

Ocupació de béns Les autoritats de Colòmbia ocuparen per primera vegada en la història propietats d'un narcotraficant nord-americà actualment detingut en el seu país, informaren fonts oficials. Es tracta dels béns del narcotraficant nord-americà d'origen grec Mike Taslickis, valorats en més de 7'5 milions de dòlars, precisà una font del Departament Administratiu de Seguretat (DAS), la Policia Secreta colombiana. Entre els béns ocupats figura l'«illa dels Micos», en el departament de l'Amaçones, en el extrem sud-est colombià, on Taslickis tenia el seu centre d'operacions. El DAS informà que l'ocupació dels béns de Taslickis es realitzà durant l'operació Selva 2, en compliment d'una ordre de la Unitat Nacional de Fiscalies per obrir un procés de confiscació definitiva.AGÈNCIES.

• XINA

Assassinat de família alemanya Els quatre membres d'una família alemanya, entre ells dos nens, varen ser assassinats abans d'ahir a Nankin (Est) per un grup de quatre lladres que varen ser detinguts de forma immediata, segons informà l'agència xinesa News. Juergen Pfrang, de 51 anys d'edat, va ser assassinat quan va intentar enfrontar-se als lladres, els quals va descobrir a casa seva. La seva dona, així com la seva filla i el seu fill també varen ser assassinats. Segons Xina News, Juergen Pfrang era director adjunt d'una empresa xinesoalemanya de Yangshu, a la província de Jiangsu, de la qual Nankin és la capital. Els lladres foren detinguts per la Policia, que va ser alertada pel guàrdia que vigilava la zona residencial on vivien les víctimes.E.P.

• PERÚ

Nova acusació La coalició que dóna suport a la reelecció del president del Perú, Alberto Fujimori, en les eleccions del pròxim diumenge fou acusada de frau per la falsificació de firmes de ciutadans simpatitzants requerida legalment. El diari El Comercio publicà ahir un informe en el qual revelà la suposada falsificació de firmes amb què s'inscriví davant les autoritats electorals el moviment Anam Veï, que presentà la candidatura a la reelecció de Fujimori.AGÈNCIES.

• ALGÈRIA

Ammistia total a bandes integristes Quan es compliran tres mesos des que va expirar la llei «del perdó» en benefici dels integristes que entregaren les armes, la persistència del terrorisme està provocant a Algèria una nova campanya a favor d'una ammistia general. En aquesta ocasió, la petició no procedeix del si de la classe política, ja que el seu promotor és el general retirat Mohamed Attailia, un exmilitar del país. AGÈNCIES.

• IRAQ

Violació aèria italiana Un avió propietat d'un empresari italià aterrà ahir a Bagdad, i violà l'embargament aeri imposat a Iraq des de fa deu anys, segons indicà la televisió estatal iraquiana. L'aparell s'enlairà procedent de Roma, via Aman. A bord viatjaven el parlamentari italià Vittorio Sgarbi, el sacerdot catòlic francès Jean-Marie Benjamin, entre d'altres, segons un comunicat distribuït després de la seva arribada a l'aeroport proper a Bagdad. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris