cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Els parents es neguen a entregar Elián al seu pare fins que no s'esgoti el recurs d'apel·lació

La família de Lázaro González va posar de manifest la seva negativa a entregar el nin cubà Elián González al seu pare, si aquest viatja a Estats Units, fins que no culmini l'apel·lació, el que podria provocar un complicat enfrontament amb el govern d'EUA.

Des de fa mesos la família de l'oncle avi Lázaro González, que intenta impedir el retorn del nin a Cuba, assegura que si el pare, Juan Miguel González, viatja a Miami l'hi entregarien, sempre que quedàs als EUA amb Elián. Però després de les públiques promeses de l'advocat del pare, Gregory Craig, en el sentit que Juan Miguel González no quedaria als EUA, els advocats de l'oncle avi posaren condicions.

Precisaren que només entregaran el nin al seu pare quan s'esgoti l'apel·lació interposada per Lázaro, amb la qual intenta obligar el Servei d'Immigració i Naturalització d'EUA a donar a Elián la possiblitat de demanar asil polític. Des de finals de novembre «la família (de Lázaro González) li ha volgut donar (al pare d'Elián) la benvinguda. És important que estigui amb el seu nin i que els seus arguments es tenguin en compte», explicà ahir Linda Osberg-Braun, advocada de l'oncle avi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris