algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Breus

• FRANÇA

Trobats vius els espeleòlegs Els set espeleòlegs que varen ser trobats sans i estalvis diumenge després d'haver passat deu dies al fons d'una cova a Vitarelles, al sud-oest de França, pogueren ser trets a la superfície ahir. Després de ser rescatat el més jove dels espeleòlegs, Nicolas Wioland, de 19 anys, que va ser ascendit diumenge a les 23.35 hores, els altres sis varen ser traslladats a la superfície, un a un, amb l'ajuda d'un elevador que els va hissar al llarg de l'estreta galeria perforada des de la superfície. E.P.

• EUA

Sí a Marconi-British Aerospace El Govern dels Estats Units aprovà ahir la venda de Marconi Electronics, pertanyent a la companyia nord-americana General Electric, al grup britànic British Aerospace, fet que permetrà que la fusió efectiva es porti a terme el 29 de novembre. Segons anuncià ahir British Aerospace, l'adquisició de Marconi per 1'9 bilions de pessetes va ser anunciada el gener d'enguany i suposarà que la companyia es converteixi en el tercer grup mundial de defensa i aeronàutica.E.P.

• IRAQ

Acusacions d'Albright La secretària d'Estat nord-americana, Madeleine Albright, acusà ahir l'Iraq d'haver adoptat un «enfocament molt cínic», referint-se al rebuig de Bagdad al projecte de l'ONU que preveu la suspensió de les sancions i la renovació del programa «petroli a canvi d'aliments». «Saddam Hussein ha adoptat un enfocament molt cínic contra la seva gent per l'actitud cap al programa 'petroli a canvi d'aliments', un dels punts del qual permetrà a l'Iraq vendre el petroli per poder comprar més productes alimentaris per al seu poble», declarà Albright en una conferència de premsa després de reunir-se amb el seu homòleg eslovac, Eduard Kukan.E.P.

• UNIÓ EUROPEA

Correcta l'actuació de Portugal Una Missió Veterinària de la Comissió Europea composta per 5 tècnics visità ahir les explotacions agrícoles de la localitat portuguesa d'Aldeia dos Fernandes, al municipi d'Almodóvar, on va ser detectat el focus de pesta porcina africana.E.P.

• COLÒMBIA

Morts a trets a Bogotà Cinc persones varen ser assassinades la matinada d'ahir per un grup de pistolers motoritzats que va irrompre al populós suburbi de Kennedy, al sud-oest de la capital colombiana, segons informà la Policia. La incursió també provocà vuit ferits, assenyalà el coronel Pedro Molano, responsable de la investigació. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris