algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Els líders progressistes del món fan una crida a corregir les desigualtats

Clinton, Blair, Schröeder, Jospin, D'Alema i Cardoso estan reunits a Florència

Els líders progressistes occidentals, entre ells el president d'EUA, Bill Clinton, i el brasiler, Fernando Henrique Cardoso, reunits ahir a Florència, compartiren les seves experiències en els respectius estats per intentar definir els canvis necessaris en l'escena internacional per la societat del segle XXI.

Els representants del reformisme internacional coincidiren en la necessitat de reduir les desigualtats existents aprofitant Internet i les noves tecnologies. A més, subratllaren la necessitat d'escometre reformes importants i atorgar major paper a la classe política per contribuir a una globalització econòmica i política. En la primera sessió de la cimera, de més de dues hores, dedicada al tema «Nova economia: igualtat i oportunitats», els líders contaren les seves experiències de Govern en la Sala Cinquecento del prestigiós Palazzo Vecchio.

Al seminari participaren també el primer ministre britànic, Tony Blair; el francès, Lionel Jospin; el canceller alemany, Gerhard Schroeder, i l'italià Massimo D'Alema.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris