algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Breus

• EUA

Onze morts Onze estudiants moriren dijous quan una estructura de troncs es va ensorrar a la Universitat A and M de Texas, en el sud dels Estats Units. Uns altres 26 estudiants en varen resultar ferits. Uns 70 estudiants de l'A i M es trobaven a l'estructura, aixecada per animar un equip de futbol americà, d'una altària de diversos pisos, quan aquesta va caure, sense que se'n coneguin encara les causes.AFP.

Huracà Lenny L'huracà Lenny, que ha causat aquesta setmana almenys quatre morts al Carib, encara que ja va passar de categoria quatre a u, es manté estacionat sobre Saint Martin, i continua afectant les Illes de Sotavent, indicà ahir el Centre Nacional d'Huracans. Els vents de Lenny, que aconsegueixen més de 200 quilòmetres per hora, passaren ahir a la mínima intensitat (u) en l'escala de Saffir-Simpson "fins a cinc.AFP.

• CROÀCIA

Tudjman millora El president croat, Franjo Tudjman, que es recupera a poc a poc, ja ha recuperat la consciència, i fins i tot podrà signar el decret de convocatòria de les eleccions legislatives, segons afirmaren ahir els seus familiars. Aquestes declaracions coincideixen amb els comunicats oficials; però contradiuen les informacions publicades per la premsa independent, que assenyalava que l'estat del president és «desesperat». Tudjman, de 77 anys , va ser hospitalitzat el passat 1 de novembre després de patir una peritonitis.AFP.

• COLÒMBIA

Intromissió La guerrilla de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia demanà ahir al Govern colombià que rebutgi «explícitament» la «descarada intromissió» dels Estats Units en els assumptes interns del país, alhora que afirmà que Washington manca d'autoritat moral per donar lliçons de pau.E.P.

• GRÈCIA

Manifestacions El president nord-americà, Bill Clinton, declarà ahir a Istanbul que les manifestacions antiamericanes que l'esperaran quan arribi a Grècia en visita d'Estat, no el «molestaran». «Grècia és la democràcia més antiga del món. Si la gent vol protestar, hauria de poder-ho fer», afirmà.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris