cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
22°

L'obra de Gargallo es perfila com la mostra més visitada al Solleric

C.C. Palma.
Just complida la quinzena de la seva obertura al públic, l'exposició antològica de Pablo Gargallo ha xifrat en prop de 10.000 les visites que ha rebut. És, segons fonts del Solleric, una dada prou significativa que fa esperar que la mostra escultòrica del que va ser un dels més destacats artistes espanyols residents al París del principi de segle es perfili com la més visitada de totes les exhibides al Casal Solleric.

L'exposició, que aplega peces realitzades entre els anys 1904 i 1914, ha estat fins al moment objecte de gran atenció per part dels centres escolars de les Balears, una franja del públic particularment interessant pels responsables del centre: «Sembla que els professors estan interessats que els alumnes coneguin bé l'obra de Gargallo. Actualment estam rebent la visita d'un o dos centres per dia».

Tot i assenyalar que les dates nadalenques són especialment interessants quant al nombre de visites, fonts del Solleric apuntaren que no es preveu impulsar cap mena de campanya. No en va l'afluència del públic està garantida tant per l'interès que suscitarà l'exposició de l'escultor a la planta noble com les altres dues, encara pendents d'inauguració, que acolliran les altres sales: d'una banda, una exposició de l'obra futurista de l'italià Aligi Sassu, artista darrerament distingit amb la Creu d'Isabel la Catòlica; d'altra, la mostra de col·leccionisme amb què el centre vol posar de relleu l'art d'aquesta pràctica i l'afició dels mallorquins.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris