algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Joan «Maneu» celebra amb animació la subhasta d'obra gràfica i paper

C.C. Palma.
La Galeria palmesana Maneu Punt d'Art, situada al carrer Cecili Metel, celebrà ahir amb animació i afluència de públic una subhasta d'obra gràfica i obra sobre paper integrada per 115 peces de les millors signatures. Tot i la dissort de les condicions meteorològiques, foren molts els que s'hi acostaren per viure de prop la subhasta o per interessar-se per algunes de les obres que s'hi posaven en venda.

La sessió, que s'inicià amb la licitació per obra gràfica amb preus que rondaven les 5.000 pessetes, arribà a un moment especialment culminant amb la subhasta d'originals d'artistes de primer ordre. És el cas de l'obra de Lucio Muñoz, rematada en 215.000 pessetes, com també una d'Antoni Tàpies que fou adquirida pel seu preu de sortida, 225.000 pessetes.

També destacables són les vendes del gravat de grans dimensions de Ramon Canet, adquirit per 75.000 pessetes, i les obres de Joan Brossa per 45.000 pessetes i de Guinovart per 55.000. Entre els artistes que hi estigueren representants també compta el recentment desaparegut Rivera Bagur, de qui fou venut un guaix per 75.000, com també Tito Cittadini, autor de la peça que es rematà en 110.000 pessetes, 20.000 per sobre del preu de sortida.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris