algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Cort posa en marxa activitats per fomentar les visites a biblioteques

Jaume Gil, assessor de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma, va presentar ahir el programa d'activitats de la xarxa de biblioteques municipals que, dirigit a escolars i també adults, es posarà en marxa durant els mesos de novembre i desembre. L'Ajuntament pretén, amb aquesta iniciativa, aconseguir que els alumnes «s'avesin, des de petits, a anar a les biblioteques del barri i a conèixer, així mateix, el seu funcionament».

La programació, que té un pressupost d'un milió de pessetes, es divideix en tres projectes: L'hora del conte, El club dels lectors i L'antiga marina de les Balears.

El primer d'ells consisteix en la lectura d'un conte que farà Tina Serralta, acompanyada per música i titelles, activitat que anirà destinada a nins de tres a cinc anys i que es durà a terme en les devuit biblioteques municipals, en sessions matinals.

L'escriptora Eusèbia Rayó serà la responsable d'El club dels lectors, d'entre deu i dotze anys. Experta i escolars comentaran la seva obra L'alquímia del cor.

L'antiga marina de les Balears és el títol de les conferències per a adults que pronunciarà Ramon Sampol Isern sobre la tipologia dels vaixells de vela fins l'arribada dels de vapor. Després de la xerrada, que tindrà lloc en les biblioteques de Rafal Vell i Establiments, els oients podran entrar en col·loqui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris