cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Breus

• ARMÈNIA

Successió Aram Sarkisian, germà de l'assassinat primer ministre armeni Vazguen Sarkisian, fou nomenat ahir cap del Govern d'Armènia, segons un decret del president del país, Robert Kocharian, informà el portaveu de la Presidència. El nomenament de Sarkisian, de 38 anys, fou defensat pels grups Unitat i Estabilitat, majoritaris en el Parlament. Fins al moment de la seva designació, Sarkisian, enginyer de professió, fou director d'una fàbrica.AGÈNCIES.

• ORIENT PRÒXIM

Advertència El líder del bloc dretà Likud, Ariel Sharon, cap de l'oposició parlamentària israeliana, donà a conèixer ahir les que, en la seva opinió, deuen ser «les línies vermelles» que el Govern laborista no deu travessar en l'última etapa de les negociacions de pau amb els palestins. En opinió del polèmic general, el primer ministre Ehud Barak ha d'assegurar el dret dels jueus a establir-se en qualsevol lloc de Jerusalem i el control absolut en els santuaris jueus, com el mur de les Lamentacions, dins la ciutadella antiga.AGÈNCIES.

• ÍNDIA

Huracà Una vertadera cursa contra el temps lliuraven ahir els equips de socors a l'est de l'Índia per tractar d'atendre els milions de dammificats, que no tenen queviures i estan exposats a les epidèmies, cinc dies després de l'huracà que devastà la regió. Sense un balanç definitiu, impossible de determinar per les dificultats de comunicació, el nombre de víctimes s'estimava en els 10.000 morts a l'Estat d'Orissa en el golf de Bengala, encara que les autoritats parlaven ahir de 5.000.E.P.

• COLÒMBIA

Negociacions Delegats del Govern colombià i de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) acordaren ahir que es reuniran cada dues setmanes i podran convidar persones o institucions. Així es desprèn de l'«acord de metodologia» adoptat en la reunió de la Mesa de Negociació, màxima instància del procés de pau.AGÈNCIES.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris