algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Un tripulant del Boeing accidentat advertí de problemes en un reactor

El 1991 un altre avió es desintegrà sobre Tailàndia amb una avaria semblant

Un membre de la tripulació del Boeing 767 d'EgyptAir que va caure a la mar diumenge, amb 217 passatgers, després d'enlairar-se de Nova York havia informat sobre un problema en els inversors d'empenta dels reactors, durant l'escala precedent en Los Angeles, informà dimecres de matinada la CNN.

Segons el canal, una de les hipòtesis possibles per explicar la catàstrofe del Boeing 767 de la companyia EgyptAir, que duia 217 persones a bord, consisteix en un desplegament accidental d'un dels inversors d'empenta durant el vol, fet que pogué fer entrar l'avió en una espiral descendent descontrolada.

El maig del 1991, un avió de la companyia Lauda Air, amb 233 persones a bord, es desintegrà sobre Tailandia, quan un dels inversors d'empenta s'obrí accidentalment en ple vol, fent que els pilots perdessin el control.

L'Administració Federal de l'Aviació (FAA) d'EUA era a punt d'ordenar inspeccions i modificacions dels inversors en els Boeing 767, que serveixen per frenar l'aparell, per tal d'evitar el seu desplegament accidental en vol, quan succeí la catàstrofe d'EgyptAir, segons la FAA.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris