algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Detinguts quatre estudiants dels EUA que volien dur a terme una matança a una escola de negres

La Policia de l'Estat nord-americà d'Ohio desbaratà ahir una presumpta conspiració d'estudiants per cometre una matança en una escola amb majoria d'estudiants negres s'informà oficialment.

Quatre estudiants foren detinguts i set més foren interrogats sobre el presumpte complot, digué un portaveu policíac. El batle de Cleveland, Michael White, ordenà la suspensió de clases en l'escola South High per un dia, després que els pares d'un estudiant informassin les autoritats sobre la presumpta conspiració.

White digué que la Policia trobà dues armes de foc en la casa d'un dels estudiants i que el grup tenia previst aconseguir-ne més a través d'una colla.

Una estudianta sotmesa a interrogatori revelà que els quatre detinguts, tots ells varons, tenien mapes de l'escola en els quals es descrivien les posicions de tret que havien d'assumir els atacants.

Mitjans de premsa assenyalaren que la jove, Sarah Jedd, de 15 anys, escoltà dir als al·lots que assaltarien les cases i els comerços per aconseguir les eines que necessitaven. «Pensaven que era entretingut que qualcú pogués obrir foc contra l'escola», afegí.

El batle revelà que la Policia sospita que el presumpte pla d'atac contra l'escola tenia motivacions racials. La matança estava projectada per poc després del migdia de divendres i es devia centrar al voltant de la cafeteria i les oficines del director de l'escola. En un pacte suïcida, els estudiants planejaven enfrontar-se a trets amb la Policia.

Aquests detalls recordaren la matança perpetrada per dos estudiants en l'escola de Colombine, a Colorado.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris