muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Breus

• ARMÈNIA

Cop d'Estat El president d'Armènia, Robert Kocharian, afirmà ahir, en el seu discurs davant el Parlament, que el país superarà la greu crisi creada dimecres passat per l'assassinat, en la Cambra, de diversos alts càrrecs de l'administració, entre ells el primer ministre, Vazguen Sarkissian, i el president del Legislatiu, Karen Demirchian. E.P.

• PAKISTAN

Musharraf El nou home fort de Pakistan, el general Pervez Musharraf, es negà a oferir «un calendari específic» que marqui una tornada de la democràcia al país, segons anuncià ahir a Islamabad una delegació ministerial de la Commonwealth. «Encara que el general Musharraf no s'hagi compromès amb un calendari específic, ens han assegurat que es prendran mesures per progressar», declarà no obstant això, el cap de la delegació, el ministre canadenc d'Afers Exteriors, Lloyd Axworthy, al terme d'una trobada amb l'autor del cop de l'Estat del passat 12 d'octubre.E.P.

• CUBA

Ajuda Un carregament d'aliments donat per Guatemala arribà a Cuba com a gest de solidaritat pels danys causats per l'huracà Irene, que recentment arrasà l'illa, deixant imoportants pèrdues agrícoles. Es tracta d'un carregament de gairebé cinc tones d'arròs, frijoles i un cereal mutivitamínic, donat per la Coordinadora Nacional per a la Reducció de Desastres, que dirigeix el president guatemalenc, Alvaro Arzú.AFP.

• XINA

Falung Un grup d'adeptes del moviment Falungong, prohibit a la Xina, protestaren ahir davant la seu del Govern de Hong Kong per demanar a Pequín que deixi de considerar-los com una «secta herètica». Uns 50 adeptes d'aquest moviment d'inspiració budista que realitza exercicis físics tradicionals i meditació han entregat una petició en aquest sentit a les autoritats de Hong Kong perquè aquestes l'enviïn a Pequín.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris