algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Arturo Guerrero exposa a la Sala Pelaires

C.C. Palma.
La Sala Pelaires de Palma inaugura aquesta nit una nova exposició, integrada per una quinzena de pintures del madrileny Arturo Guerrero. La mostra, exhibida ja a la Galeria Gamarra de Madrid, aplega olis sobre tela representatius de la darrera producció de l'artista, en els quals Guerrero, actualment resident a Nova York, fa palesa la inspiració en motius molt concrets i tractats amb recurrència a diverses peces: els peixos, els mobles, les natures mortes.

La mostra s'inaugurarà anit amb l'absència de l'artista, que no s'ha pogut desplaçar des d'Estats Units per a l'esdeveniment. La presència de Guerrero és, tanmateix, a l'estament de pintor que l'artista ha tramès per l'ocasió, on es defineix a si mateix com «un pintor, sols un pintor en un món en què la pintura no té lloc a les tendències artístiques, i en què els espectadors que cerquen el plaer estètic han perdut llur habilitat per contemplar d'ençà que se'ls desproveí de les seves primitives emocions. Sóc pintor en un món on el concepte de Bellesa no es troba enlloc».

En la mateixa línia, Guerrero afirma que «com a pintor, estic en contra de la interpretació, la qual acús de la nostra ignorància i privació emocional. Com a pintor "continua" defens aquelles emocions que afecten directament i simultània la ment, el cor i les entranyes». «Pinto per la bellesa en el món "conclou", perquè estim la Pintura». L'artista palesa aquesta filosofia a Pelaires amb peces que alternen petit i gran format.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris