lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Pere A. Serra: «La gran fita de la meva vida encara ha d'arribar»

C.C. Palma.
L'editor Pere A. Serra rebé la notícia d'aquesta distinció amb «una satisfacció doble, ja que ni tan sols no sabia que m'hi haguessin proposat». Sabia que aquest és un dels màxims guardons que hi ha a Espanya "explicà", però no havia pensat mai que jo en fos mereixedor».

La Gran Creu reconeix a Serra una trajectòria plena d'actuacions i iniciatives, entre les quals destaca com a fita principal la Gran Enciclopèdia de Mallorca, per la seva importància de cara a la cultura de l'illa. Alhora, Serra apuntà que la gran fita artística «encara ha d'arribar. És el Museu d'Art Modern i Contemporani, la il·lusió més gran de la meva vida».

Tanmateix, Serra reivindicà sentir-se identificat especialment amb la seva faceta de periodista; i confessà enyorar els anys en què n'exercí l'ofici, evocant moments tan entranyables com una entrevista a Errol Flynn, aconseguida després de dos dies d'«encalçar-lo»; i una altra a María Félix. La dedicació al periodisme, afirmà, «ha estat el que m'ha fet possible afrontar empreses culturals al llarg de la meva vida, ja que m'ha donant tant el temps com els doblers necessaris per impulsar-les». És per això mateix que Pere A. Serra considera que «aquesta no és una distinció per a mi, sinó per a tota la gent que ha treballat i treballa en les empreses del Grup Serra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris