algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Inrevés saluda l'any 2000 amb les imatges d'una paradisíaca Mallorca

L'empresa presentà ahir les seves exclusives creacions pintades per Pere Joan

84976

Les estampes documenten situacions molt acordats amb Mallorca.

La petita sala d'exposicions i venda d'art «6a», ubicada al pati del Centre de Cultura de «Sa Nostra», acollí ahir la presentació de l'empresa de gestió sociocultural i creacions artístiques «Inrevés», coincidint amb la data en què el segell, creat el mes de febrer, compleix 24 dies de vida. La presentació-celebració coincidí amb la sortida al públic de la darrera creació del segell, el calendari 2000, que ha il·lustrat el dibuixant Pere Joan, consoci d'«Inrevés», amb imatges d'una paradisíaca Mallorca de fi de segle.

Juntament amb Pere Joan, l'altre artífex d'aquesta entitat és Sebastià Marí, encarregat de la direcció dels projectes que, d'ençà del seu naixement, ha anat assumint l'empresa. Entre ells compten la realització artística d'espots publicitaris, com el de la Tarja Ciutadana, que il·lustrà Pere Joan; l'edició de fulletons informatius, com el del Pla Urban del barri de «Sa Gerreria»; o el disseny i realització de dues revistes especialitzades en joventut i lleure («tres quarts») i formació laboral i de treball («16/65»).

Una de les línies que s'està potenciant a «Inrevés» és la dels objectes de regal, amb els quals es pretén la creació d'una gamma d'elements exclusius que puguin satisfer la demanda del públic. Produïts artesanalment,i donant-hi especial importància a la qualitat del resultat final, els objectes esdevenen idonis, per sorprendre les amistats o com a regals corporatius.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris