muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Sa Nostra viurà tres dies de debat sobre l'exili espanyol del 1939

Des d'avui i fins a divendres, el Centre de Cultura de «Sa Nostra» desenvoluparà actes i conferències relacionats amb la recent inaugurada exposició «Per què Espanya? La Guerra Civil 1936"1939 i l'exili espanyol a Mèxic». La intenció és obrir el fòrum de debat i complementar les imatges fotogràfiques i periodístiques que integren la mostra amb un debat sobre les qüestions més oblidades o sovint no prou recordades del que fou un esdeveniment històric tant per Mèxic com per Espanya.

La primera de les conferències serà avui mateix, a les vuit del vespre, de la mà de Raul Godinez Cortés, que tractarà sobre «El Mèxic dels hermanos Mayo». Paral·lelament amb aquesta conferència se celebrarà una taula rodona centrada en «L'Exili balear a Mèxic», en un intent de clarificar l'impacte que aquesta vivència va tenir en els exiliats illencs.

Les sessions continuaran demà, amb la conferència «Exilios históricos, exilios naturales», a càrrec de Jorge Martínez Contreras, i divendres, amb un programa més carregat: a les set i mitja, Raúl Gutiérrez Lombardo parlarà sobre «La solidaritat de Mèxic amb la República Espanyola i l'exili»; just després es projectarà el documental «Cuando la sombra de la duda se cruza en el camino», i les vuit i mitja del vespre serà el toc per a la cloenda d'aquest programa d'actes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris