nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Jaume Fuster i Maria Mercè Marçal seran presents als Premis Octubre

La Setmana Cultural retrà enguany homenatge als dos escriptors desapareguts

Els escriptors Jaume Fuster i Maria Mercè Marçal també acudiran enguany a la Setmana Cultural dels Premis Octubre, a València. Hi seran gràcies a l'homenatge que les entitats organitzadores de l'esdeveniment, l'editorial valenciana 3i4 i la Fundació Ausiàs March, han programat en el marc de les activitats programades d'aquesta emblemàtica festa de la cultura, que enguany arriba a la seva vint-i-vuitena edició.

L'homenatge a ambdós escriptors, desapareguts en el curs del darrer any, es desenvoluparà amb l'anàlisi de llurs obres en l'espai que la Setmana Cultural dedica als «Debats d'Octubre». Amb aquests compartiran cartell altres dos cicles, complementaris així mateix del contingut dels congressos: el primer, centrat en «Les claus dels conflictes internacionals», abordarà la problemàtica al País Basc, Àfrica i Algèria; el segon, sota el lema de «Repensar la ciutat de València», se centrarà principalment en el seu comportament socioelectoral, el cas de Cabanyal i l'ús del català a la ciutat.

La Setmana Cultural dels Premis Octubre, que enguany ocuparà del 26 al 30 d'aquest mes, combinarà l'oferta d'aquests debats amb els tradicionals congressos que any rere any reuneixen un bon nombre d'erudits per impartir les seves ponències. L'oferta és tan diversa com atractiva, composta de quatre congressos que abracen des de l'humor literari fins a l'anàlisi dels mecanismes de manipulació i control de l'opinió pública.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris