algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Antoni Rodríguez recull els darrers relats a «Nòmades», editat pel segell 7 i mig

C.C. Palma.
L'editorial valenciana 7 i mig acaba de treure al mercat el recull Nòmades, un volum en el qual l'escriptor Antoni Rodríguez i Mir ha aplegat la seva producció narrativa més recent. El llibre aplega dotze relats, dotze retalls del món eixelebrat que ens envolta; dotze personatges capficats a sobreviure en els problemes d'una subsistència anodina, que es desplacen periòdicament per l'absurd de la vida «humana», per la irrealitat de la vida quotidiana que els asfixia sense adonar-se'n.

El volum serà presentat el proper dijous a Inca, ciutat on l'escriptor, d'origen granadí, està ben arrelat. La presentació, organitzada per l'Obra Cultural Balear, serà a càrrec de l'escriptor Joan Guasp, i tindrà lloc al Casal de Cultura de la ciutat.

Antoni Rodríguez és autor d'obra poètica i narrativa. Ha guanyat diversos premis de relat i poesia, i té narracions publicades en algunes antologies de nova narrativa catalana, com ara De tenebres, Microsexe o Lletrasex. Els seus poemes han estat publicats en antologies com ara Homenatge en blanc i negre, Les hores del gaudi o el seu recull de poemes Cub de silencis, que serví com a base per a la carpeta de pintura i paraula Simbiosi, realitzada conjuntament amb l'artista Pep Alaminos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris