algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Encara hi ha 127 desapareguts després del xoc de trens de Londres

El nombre de persones donades per desaparegudes després de la col·lisió ferroviària registrada dimarts passat a Londres ha baixat de 170 a 127, segons indicà ahir un alt responsable de la policia.

Quaranta-tres persones de les quals les autoritats no tenien notícies després de la catàstrofe han pogut contactar finalment amb la policia per confirmar que havien sobreviscut a l'accident, subratllà en roda de premsa el prefecte de policia adjunt de Londres Andy Trotter.

Segons l'últim recompte, 30 cossos han pogut ser retirats de les restes dels vagons, mentre que la policia havia parlat ahir de 33 cadàvers. Quatre d'ells han pogut ser identicats formalment i uns altres 14 estan a punt de ser-ho, precisà Trotter.

La Policia indicà d'altra banda que no utilitzarà més la referència a les 70 persones «presumiblement mortes» en la mesura en què està a punt d'obtenir cada vegada més precisions sobre el nombre exacte de desapareguts. Les úniques xifres facilitades es referiran a partir d'ara al nombre de cossos retirats de la runa i el del total de desapareguts.

D'altre costat, el ministre britànic de Transports, Georges Prescott, designà ahir el jutge encarregat de les investigacions oficials. George Prescott elegí Lord Cullen, jutge escocès que ja dirigí la investigació sobre la catàstrofe de la plataforma petroliera Piper Alpha, que arrasà les costes d'Escòcia el juliol de 1988.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris