muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Alzamora: «L'oferta de l'Espai Mallorca respon a una demanda real»

El director del centre valorà de forma 'molt positiva' l'experiència d'enguany

96506

Buele, Vadell i Alzamora presentaren l'aniversari a Palma.

J.R.

Arribat a un any de vida, l'Espai Mallorca se sotmet a revisió. La valoració és molt positiva: s'ha demostrat, com apuntà ahir el seu director, Sebastià Alzamora, «que el centre posa a l'abast dels ciutadans una oferta que respon a la demanda real». L'èxit de l'experiència, que convida a continuar endavant, es va celebrar ahir a vespre amb una festa de commemoració del primer aniversari de l'espai, que estrena, també a partir d'ahir, nova cafeteria.

En la presentació de la festa d'aniversari del centre, celebrada amb actuacions populars, art i rock mallorquí, acompanyaren Alzamora la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Vadell, i el conseller de Cultura del CIM, Cecili Buele. Tots dos esmentaren la importància de l'Espai com a aparador dels productes illencs fora de Mallorca, destacant la col·laboració d'entitats privades i d'institucions públiques catalanes i mallorquines per fer possible aquesta projecció exterior.

Les dades relatives a la programació de l'Espai Mallorca al llarg d'aquest any parlen per si mateixes: una mitjana de 5 actes mensuals als quals han assistit una mitjana de 45 persones, resulten simptomàtics de la bona acollida que el centre ha tingut en la vida cultural barcelonina. Aquesta valoració es reforça amb l'observació realitzada per Alzamora: «Després d'un any l'acollida de les nostres iniciatives ha estat excel·lent, tant per part del públic com dels mitjans de comunicació».

Aprofitant l'avinentesa, Alzamora va voler recordar les circumstàncies en què va néixer l'Espai Mallorca, «com a resposta a una situació anòmala, al dèficit d'articulació cultural entre Catalunya i Balears, en general entre els territoris de parla catalana». Per això mateix, comentà, «asseguram que el millor seria, precisament, que no fos necessari que existís l'Espai Mallorca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris