muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Breus

• IUGOSLÀVIA

Ferits a Belgrad Almanco 22 persones resultaren ferides a Belgrad quan diversos centenars de policies antidisturbis atacaren dimecres al vespre devers 20.000 manifestants que tractaven d'avançar cap a la residència del president iugoslau, Slobodan Milosevic.EP.

• TIMOR EST

EUA avisa Habibi Els Estats Units advertiren ahir al president d'Indonèsia, Habibi, que patirà «un greu perjudici» si no pren mesures per desarmar les milícies que estan destruint Timor Oriental, i insistí en la necessitat que l'exèrcit de Djakarta se sotmeti al poder civil, en lloc de donar suport als que ataquen els ciutadans partidaris de la independència. REUTERS

• XINA

50è aniversari El primer ministre xinès, Zhu Rongji, es mostrà ahir disposat a utilitzar la repressió contra qualsevol oposició susceptible de posar en perill «l'estabilitat del país i la seguretat de l'Estat», un dia abans del 50è aniversari del règim comunista. «Hem de reprimir fortament totes les activitats criminals amb el fi de mantenir l'estabilitat social i la seguretat de l'Estat», declarà Zhu en un solemne discurs davant personalitats xineses i estrangeres al palau del Poble a Pequín. EP.

• ALEMANYA

Mur de Berlín Per tal de celebrar el X aniversari de la caiguda del mur de Berlín, el Govern alemany té previst organitzar una sèrie d'esdeveniments especials que duran el títol de «10 anys sense el Mur» i que se celebraran sota la protecció del Senat de Berlín i del Bundesjugendministerium. EP.

• PALESTINA

Retorn històric El número dos del Front Popular d'Alliberament de Palestina (FPLP), Abú Alí Mustafà, tornà ahir a Cisjordània després de 32 anys d'exili, segons pogueren constatar unes fonts a Jericó. El fet coincidí amb l'anunci d'Israel d'obrir la carretera entre Gaza i Cisjordània aquest diumenge per comunicar ambdues regions separades per territori jueu.EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris