cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
22°

La revista «Miramar» de Valldemossa celebra els deu anys d'existència

Per celebrar el desè aniversari de la revista Miramar de Valldemossa, que compta amb el patrocini de l'Obra Cultural Balear, s'han previst tot un seguit d'activitats que tindran lloc demà a la plaça de la Cartoixa, centre neuràlgic del municipi.

Els actes començaran amb una festa per als més petits; després, per a tots els lectors, es farà la presentació i entrega del número extraordinari publicat per a l'ocasió, sota el títol Miramar, deu anys d'existència. Per concloure la jornada hi haurà un sopar de celebració.

La revista Miramar ja ha enfornat quaranta-un números, escrits íntegrament en català. Els lectors que la segueixen tant a Valldemossa com a fora saben que arriba a la cita cada tres mesos. Sobre els continguts, cal destacar que tracten sobre temes de caire cultural o de la llengua, entre d'altres, per tal de donar a conèixer, fonamentalment, el poble.

En el número especial que s'ha tret es recullen les opinions dels lectors sobre els continguts; una entrevista al cap de redacció, Antoni Xavier Colom Colom; una sèrie de simpàtics dibuxos dels infants de l'escola de Valldemossa, sobre el que és per ells més significatiu del poble, entre d'altres articles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris