algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

L'autor dels trets a una escoleta jueva a Los Angeles tenia un passat neonazi

O'Neal Furrow ha estat acusat de l'assassinat racista d'un carter filipí

El cap de Buford O'Neal Furrow es mantingué dret, amb una somriure d'orgull, quan el suposat assaltant d'un centre jueu acusat d'assassinar un carter va ser traslladat a Los Angeles després d'obrir amb les seves violentes accions les tensions racials i religioses als Estats Units.

Un espectador no va poder contenir el crit de «covard» quan va veure en la distància l'home que va disparar entre 20 o 30 sèries de munició contra un centre jueu de Los Angeles, en el qual ferí cinc persones, tres d'elles nins.

Sense immutar-se, Furrow va respondre l'atac verbal amb la mateixa passivitat amb la qual varen ser descrits els seus violents actes a l'escola i amb la qual es va entregar ahir a les oficines de l'FBI de Las Vegas, després de passar una nit en un hotel de la capital del joc.

Furrow, que té 37 anys, amb un historial de problemes psiquiàtrics i legals després d'haver complit condemna per atacar amb un ganivet com també per associació amb grups nazis i de supremacia blanca, només ha tornat la calma a la ciutat de Los Angeles amb el seu arrest. «Només puc esperar que aquest incident intensifiqui la nostra decisió de fer dels Estats Units un lloc més segur, que curi les línies que ens divideixen», va afirmar el president nord-americà, Bill Clinton, una vegada que Furrow ja es trovaba sota la custòdia de les forces de seguretat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris