cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

L'oposició a Cort criticà amb duresa el nou patronat

Carme Feliu presidirà l'entitat cultural de manera delegada a partir d'ara

L'oposició municipal està indignada amb el nomenament dels representants per part de l'Ajuntament de Palma al Patronat de la Fundació Pilar i Joan Miró. Així quedà manifest en el decurs del ple municipal realitzat ahir en què es dictaminà que Carme Feliu i Àlvarez de Sotomayor ocuparà la presidència delegada de la Fundació, mentre que el seu vicepresident serà Pedro Àlvarez Chillida.

Els vocals del patronat per part de Cort seran la regidora Maria Crespo, el rector de la UIB, Llorenç Huguet; l'assessor cultural municipal Lluís Socias; l'arquitecte Lluís Garcia Ruiz, Francesc Fiol Amengual, el premi nobel de literatura Camilo José Cela, Guillem Rosselló i Basilio Baltasar.

El portaveu del PSIB-PSOE, Antoni Roig, va assegurar que «una vegada més heu estat incapaços de trobar un representant de consens que satisfaci totes les forces municipals i en què els membres de l'oposició ens hi poguem trobar representats. No els demanam molt. La Fundació Miró és un projecte de tot el consistori. Podeu fer que sigui així, si voleu».

Per la seva part, el regidor del PSM, Sebastià Serra, explicà que «fa anys que el nostre grup demana que hi hagi pluralitat política en aquest patronat, però sempre ha estat en va». Serra també criticà durament la inclusió de Cela en el patronat. «Em sembla una vertadera exageració que una persona que sols ha assistit a una de les setze reunions que com a mínim hi ha hagut del patronat, continuï formant part d'ell».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris